Кул магнетна саксија којашто левитира

Оваа левитирачка модерна саксија со вградени магнети може да додаде магија во просторот.

Едноставно е, посадете цвеќе, одберете најдобро место каде ќе ја поставите и уживајте во коментарите од гостите коишто ќе останат вчудоневидени од нејзиниот дизајн.