Со бохемија и современа декорација до совршен дизајн

По децении служење како канцелариски простор, овој простор бил пренаменет во стан за живеење.

Архитектите создале простор каде што светлината може слободно да игра, а со комбинацијата на бохемија, современи предмети и декоративни елементи, успеале да го вратат виталниот дух на просторот.

Класичната белина на ѕидовите и дрвениот паркет овозможуваат да се истакнат удобниот, стилски мебел и украсите. Станот има боемски дух и нуди прилично значајна колекција на модерна уметност, а притоа се истакнува со веселост и разиграност.

Куќата навидум претставува место каде можете да се опуштите, а истовремено и да се забавувате.