Утринско кафе: Колку пластика има во океаните?

Загадувањето на океаните и морињата со пластика е голем проблем! Милиони тони пластичен отпад се фрла секоја година во океаните

Прочитај повеќе

Х-зраци низ бремените животни

Овие фотографии со Х-зраци од бремени животни е нешто што ќе ве натера да се изненадите! Природата е полна со интересни факти.

Прочитај повеќе

19 прекрасни мачки кои чинат цело богатство

Постојат повеќе од 250 раси на мачки: без крзно или со многу крзно, своеволни или пријателски, нежни и со многу љубов или

Прочитај повеќе
Страници 1 од 212