Видео прошетка низ неколку исклучителни домови

Се зборува дека една слика вреди илјада зборови. Сигурно, едно видео вреди илјада слики. Погледнете ги следните видео презентации од

Прочитај повеќе

Детски простор дизајниран во софистициран стил

Секое дете заслужува да има свој простор во куќата. Дури и кога братот и сестрата треба да делат иста соба,

Прочитај повеќе

Со бохемија и современа декорација до совршен дизајн

По децении служење како канцелариски простор, овој простор бил пренаменет во стан за живеење. Архитектите создале простор каде што светлината

Прочитај повеќе

Стан со топли органски бои и материјали

Секогаш е восхитувачко кога прекрасни текстурални композиции се комбинираат со топли органски бои и палета на материјали, сите презентирани со

Прочитај повеќе

Трансформација на колиба од XIX-от век

Лоцирана во Швајцарија, оваа колиба, со површина од 77,5 метри квадратни, датира уште од XIX век. Првично била напуштена, а

Прочитај повеќе

4 идеи за уредување на ентериери со скандинавски шмек

Купувањето на вашиот прв дом може да биде напорно. Пронаоѓање на добра локација и простор во кој сакате да живеете

Прочитај повеќе