Видео прошетка низ неколку исклучителни домови

Се зборува дека една слика вреди илјада зборови. Сигурно, едно видео вреди илјада слики. Погледнете ги следните видео презентации од

Прочитај повеќе

Панорамска куќа со извонреден видик и локација

Оукланд, Калифорнија е место каде што се сместени едни од најимпресивните домови во САД. Една од нив е т.н. Панорамска

Прочитај повеќе

Инспиративна вила со одличен поглед

Во подножјето на планината Френклин, со поглед кон центарот на Ел Пасо, архитектите Дарси Хазелбејкер и Дејл Раш проектираа вила

Прочитај повеќе