Кул магнетна саксија којашто левитира

Оваа левитирачка модерна саксија со вградени магнети може да додаде магија во просторот. Едноставно е, посадете цвеќе, одберете најдобро место

Прочитај повеќе

Минијатурна рајска градина

Љубител сте на цвеќиња, притоа имате голема саксија, минијатурни декоративни додатоци и креативност „на ниво“? Тоа е сѐ што ви

Прочитај повеќе