„Justice League“ или „Cyborg: Origins“?

Пред да излезе официјалниот трејлер за „Justice League“, од Ворнер Брос пуштија неколку тизери со приказните за потеклото на членовите

Прочитај повеќе

Што ако холивудските филмовите беа снимeни во Источна Европа?

Ќе ти дадат задача да направиш нешто креативно и ти едноставно растураш Сте се запрашале ли некогаш, како би излгедале

Прочитај повеќе