Трансформација на колиба од XIX-от век

Лоцирана во Швајцарија, оваа колиба, со површина од 77,5 метри квадратни, датира уште од XIX век. Првично била напуштена, а

Прочитај повеќе

Модни икони: Лејди Ди

Принцезата Дајана беше и остана една од најистакнатите модни икони на сите времиња, негувајќи секојдневен, елегантен и по потреба гламурозен

Прочитај повеќе