Со бохемија и современа декорација до совршен дизајн

По децении служење како канцелариски простор, овој простор бил пренаменет во стан за живеење. Архитектите создале простор каде што светлината

Прочитај повеќе

Стан со топли органски бои и материјали

Секогаш е восхитувачко кога прекрасни текстурални композиции се комбинираат со топли органски бои и палета на материјали, сите презентирани со

Прочитај повеќе

Модерен париски апартман со храбар избор на бои

Па што друго може да се очекува од еден модерен париски апартман освен еминентен стил, уметничка нитка и авангарден дизајн? Овој проект

Прочитај повеќе