Во 2016 од насилна смрт починале 497 лица

Според Државниот завод за статистика, минатата година од насилна смрт починале 497 лица, што е 3,1% помалку во однос на

Прочитај повеќе

Нова мистериозна болест се шири низ Либерија

Дванаесет животи однесе новата мистериозна болест што се појави во Либерија, потврди Светската здравствена организација. 21 лице, меѓу кои и

Прочитај повеќе
Страници 1 од 212