Здрава котлина- антирудник Иловица

ЗДРАВА КОТЛИНА – Еколошко здружение 500 хектари пошумено земјиште, буквално ќе биде откорнато од Огражден ЗАСЕКОГАШ! Тоа ќе предизвика ерозија на

Прочитај повеќе

„Спас за Валандово“ чека одговор на барањето за референдум

Доколку Општината наскоро не одговори на барањето за референдум, од здружението „Спас за Валандово“ најавуваат протести. Откако Гевгелија успешно се

Прочитај повеќе