Да изградиш аеродром, а никој да не ти слета

Доказ дека не се гради аеродром кај ќе ти текне, туку битна е локацијата Овој аеродром се наоѓа на островот

Прочитај повеќе

Х-зраци низ бремените животни

Овие фотографии со Х-зраци од бремени животни е нешто што ќе ве натера да се изненадите! Природата е полна со интересни факти.

Прочитај повеќе

Идиличен дом за страствени љубители на книги

Знаете дека сте странствен читател на книги кога вашата идеја за активности на отворено е да читате книга надвор. Casa

Прочитај повеќе

Утринско кафе: Би ја посетиле ли стаклената плажа?

Стаклената плажа е доказ како може природата од една одвратна човечка навика да направи нешто толку убаво. Всушност се работи

Прочитај повеќе