Инспиративна приказна: Најгласниот шепот на универзумот

Инспирацијата е една од главните движечки сили на човештвото. Без разлика дали станува збор за сликар, композитор или сметководител, сите

Прочитај повеќе

„Justice League“ или „Cyborg: Origins“?

Пред да излезе официјалниот трејлер за „Justice League“, од Ворнер Брос пуштија неколку тизери со приказните за потеклото на членовите

Прочитај повеќе

Магична азбука на детските имиња

Змејовите, еднорозите, зајачиња кои излегуваат од шапка… сите тие се дел од некоја волшебна магична приказна. Најдобрата британска издавачка куќа

Прочитај повеќе