Најнов Инстаграм тренд – розе кварц нокти

Има еден нов тренд за убавина на Инстаграм, кој е апсолутен хит- кварц нокти. Инспирирани од розе кварцот, минерал познат по резонирање на

Прочитај повеќе

Пастелните бои и тонови се новото обележје на 2017-та

Доколку се прашувате кои се главните трендови за дизајнирање на дневна соба за оваа година, едно е сигурно, 2017-та дефинитивно

Прочитај повеќе