Холографска коса – најнов тренд во 2017-та

Холографска коса нов тренд по кој сигурно ќе биде запаметена оваа 2017-та година. Овие бои на коса се добиваат кога

Прочитај повеќе

Модни икони: Лејди Ди

Принцезата Дајана беше и остана една од најистакнатите модни икони на сите времиња, негувајќи секојдневен, елегантен и по потреба гламурозен

Прочитај повеќе

Farina’s Handmade – уметност што може да се носи

Веќе неколку години наназад, тимот составен од Марина, Надица, Елена и Марјан создава уникатни и живописни модни додатоци што одговараат

Прочитај повеќе

Утринско кафе: Прада мачори со стил

Низ годините видовме многу „мачори“ кои прошетаа по модните писти, меѓутоа едно е сигурно никогаш нема да го заборавиме „фрцкањето“

Прочитај повеќе