Предлог филм: Министерство за љубов

Име: Министерство за љубов (Ministarstvo ljubavi) Режисер: Паво Маринковиќ Жанр: комедија Улоги: Стјепан Периќ, Дражен Кухн, Еција Ојданиќ, Олга Пакаловиќ

Прочитај повеќе

По 45 години, актерите од „Кум“ повторно заедно на сцена

Годинава се навршија 45 години од првиот дел на култниот филм „Кум“. „Кум“ е филмот кој ја разбрануваше јавноста пред,

Прочитај повеќе

Нападите во Париз во филм на Иствуд

Клинт Иствуд ќе режира вистинска приказна од нападите во Париз, приказна за тројца Американци кои спречија терористички акт. Филмот уште

Прочитај повеќе
Страници 1 од 512345