Детски простор дизајниран во софистициран стил

Секое дете заслужува да има свој простор во куќата. Дури и кога братот и сестрата треба да делат иста соба,

Прочитај повеќе

Тематски детски соби со поинаква концепција

Кога се дизајнира една детска соба, лесно може да се прифати стандардниот традиционален пристап со користење на сина, розева или

Прочитај повеќе

Прекрасни идеи и дизајни за детски соби

Дизајнирањето на детски соби може да биде тешка задача, бидејќи треба да се разгледаат многу аспекти. Просторијата мора да биде безбедна

Прочитај повеќе