Детски простор дизајниран во софистициран стил

Секое дете заслужува да има свој простор во куќата. Дури и кога братот и сестрата треба да делат иста соба,

Прочитај повеќе

Со бохемија и современа декорација до совршен дизајн

По децении служење како канцелариски простор, овој простор бил пренаменет во стан за живеење. Архитектите создале простор каде што светлината

Прочитај повеќе

Кул магнетна саксија којашто левитира

Оваа левитирачка модерна саксија со вградени магнети може да додаде магија во просторот. Едноставно е, посадете цвеќе, одберете најдобро место

Прочитај повеќе

Хит декорации за торти

Погледнете ги најубавите декорации за торти. 1. Торта „Скапоцен камен“ Најголемиот хит за декорација на  тортите е дефинитивно декорацијата нарачена „Скапоцен

Прочитај повеќе

Декорации и мебел во индустриски стил

Ако сте љубители на ентериери дизајнирани во индустриски стил, тогаш следните примери можат да ви послужат како инспирација за уредување

Прочитај повеќе