Она кога мора да бидеш некој друг и нешто друго

За потребите на серијата „Arrow“, односно акциските сцени, бил ангажиран каскадер, но од продукцијата решиле да го искористат атлетскиот став

Прочитај повеќе

„Justice League“ или „Cyborg: Origins“?

Пред да излезе официјалниот трејлер за „Justice League“, од Ворнер Брос пуштија неколку тизери со приказните за потеклото на членовите

Прочитај повеќе