Да изградиш аеродром, а никој да не ти слета

Доказ дека не се гради аеродром кај ќе ти текне, туку битна е локацијата Овој аеродром се наоѓа на островот

Прочитај повеќе

Стокхолм мета на терористички напад

Уште еден терористички напад во Европа, Стокхолм под полициска опсада Попладнево беше извршен терористички напад во главниот град на Шведска,

Прочитај повеќе