Приказната на Иви Клер ги расплака присутните на „America’s Got Talent 2017“

Иви Клер е 13-годишна девојка која го освои светот со својата трогателна изведба на шоуто „America’s Got Talent 2017“. Пред

Прочитај повеќе

Дарси и Петунија блеснаа на „America’s Got Talent“

Дарси Лин и нејзината симпатична кукла Петунија блеснаа на сцената на „America’s Got Talent“. Малата вентрилокистка од Оклахома беше вистинско

Прочитај повеќе