Рецепт на денот: Кети Пери изненадува

Дали сте знаеле дека Кети Пери освен што знае да пее таа е и извонредна домаќинка?

Веројатно ова е еден од малкупознатите факти за неа, но без разлика на сѐ очигледно е дека таа одлично се снаоѓа во кујната.

Како изгледа нејзината пита од цреши погледнете сами. Bon Appѐtit!