Харизматичен стан во скандинавски стил

Секој со мало дете може да го потврди фактот дека внатрешноста на станот никогаш нема да остане иста и неоштетена подолг временски период.

Кога едно мало семејство ќе направи атмосфера која ги затоплува срцата, тогаш и нивниот стан треба да го одрази истото.

Постојат многу уникатни решенија кога станува збор за дизајнирање на стан во кој ќе бидат сместени немирна мала принцеза и двајца заљубени родителите.

Zrobym архитектите во Белорусија беа доведени пред еден таков предизвик и  успешно го реализираа. Тие беа во можност да создадат разновиден и модерен ентериер, притоа имајќи ги на ум предизвиците на растење на дете во стан. Освен функционалност, станот зрачи со скандинавски шарм.

This slideshow requires JavaScript.