„?“ – не е само за на месинџер

Ова емотиконче стана омилено на милиони луѓе низ целиот свет, достапно е на скоро секоја тастатура за смарт уредите, а има и „ ?“ – стикери.

Паметни луѓе решиле дека можат да заработат уште повеќе на ова, а дел од идеите можете лесно да ги направите и дома. Погледнете ги овие „?“ фотографии.