Паметни и корисни уреди за домот кои се достапни на пазарот

Паметните домови кои биле опишувани во книгите на писателите од жанрот „научна фантастика“ во минатото, денес стануваа реалност. Некои нови

Прочитај повеќе

Модерен париски апартман со храбар избор на бои

Па што друго може да се очекува од еден модерен париски апартман освен еминентен стил, уметничка нитка и авангарден дизајн? Овој проект

Прочитај повеќе

Прекрасни веренички прстени без дијаманти

Овие прекрасни веренички прстени, без дијаманти, се вистински хит во последно време. Погледнете ја галеријата и уживајте во нивната убавина.

Прочитај повеќе

Амбер Хард ја потврди врската со милијардерот Елон Маск

Амбер Хард си ја „одбележа територијата“, обајвувајќи фотографии со милијардерот Елон Маск, со нејзиниот кармин на неговото лице. Фотографиите се објавени на

Прочитај повеќе

„Магично око“ – илузии од 90-тите

„Магично око“ – серии на книги со автостереограмски слики. Овој тип на слики овозможуваат некои луѓе да видат 3D објекти

Прочитај повеќе

Аутизам – движечката сила за легализација на канабисот

Што е аутизам? Тоа е нарушување во развитокот на мозокот, што се појавува кај малите деца и влијае во најголем дел

Прочитај повеќе

Читај книга: „Доживувањата на еден мртовец“ на Булгаков

Кратката проза на Михаил Булгаков по својот книжевен дострел стои рамо до рамо со неговите романи и драмски текстови. Пишувани

Прочитај повеќе

Астролошки инспирирана магична шминка

За вљубниците на хороскопот и специфична шминка, оваа галерија е полн погодок за вас! Зад оваа прекрасна шминка стои Сетера Хосеини (Setareh

Прочитај повеќе

Скулптури кои што ги кршат физичките закони

Со помош на интернетот и модерната технологија, се открија овие прекрасни скулптури, создадени од уметниците низ светот. Нивните творци едноставно ги рушат сите

Прочитај повеќе