Најнов Инстаграм тренд – розе кварц нокти

Има еден нов тренд за убавина на Инстаграм, кој е апсолутен хит- кварц нокти. Инспирирани од розе кварцот, минерал познат по резонирање на

Прочитај повеќе

Предлог филм: Министерство за љубов

Име: Министерство за љубов (Ministarstvo ljubavi) Режисер: Паво Маринковиќ Жанр: комедија Улоги: Стјепан Периќ, Дражен Кухн, Еција Ојданиќ, Олга Пакаловиќ

Прочитај повеќе

Промовиран првиот македонски „Бебе Готвач“

Со несекојдневна разиграна атмосфера во АТК Премиум Клубот, на 3-ти мај се одржа промоцијата на првиот македонски „Бебе Готвач“. Авторите

Прочитај повеќе

15 неверојатни бенефиции на сокот од брусница

Здравствените бенефиции на сокот од брусница вклучуваат спречување на инфекции на уринарниот тракт, респираторни нарушувања, камења во бубрези, рак и болести на

Прочитај повеќе