Направи сам: Изработка на скара во неколку чекори

Правењето скара е забавно, го собира семејството заедно, ве прави попопуларни помеѓу пријателите, со еден збор скара во двор е

Прочитај повеќе

Пловечки хотели – релаксација на сред море

Заборавете на одмор покрај море, замислете си одмор над и во беспрекорната морска ширина. Навистина возбудливо, нели!? Дизајнерите на овие

Прочитај повеќе

Дали сте во врска со емотивно нестабилна личност?

Луѓето најчесто почнуваат да ја анализираат нивната врска дури откако истата ќе заврши. Во такви ситуации се фаќаме себеси како

Прочитај повеќе

Утринско кафе: 5 интересни факти за кафето

Пиењето на кафе е утринска навика на многумина, но дали сте знаеле дека мирисот на кафето всушност прави луѓето да

Прочитај повеќе

Какво влијание има готвењето врз нашето ментално здравје?

Свежо подготвените колачиња можат да направат секој да се чувствува подобро, но дали и готвењето како такво може да му

Прочитај повеќе
Страници 2 од 14123456...Последна страница »