Креативни полици за вашиот дом

Разиграјтете ги ѕидовите од вашите домови со поставување на полици во необичен и неконвенционален облик. Погледнете ги овие креативни полици и

Прочитај повеќе

Максимално искористете го просторот во вашиот дом

Доколку квадратурата на вашиот дом е мала, не очајувајте. Како и многу други нешта, така и мебелот станува паметен, а

Прочитај повеќе

Пронајдете го архитектот во себе

SketchUp е комјутерска апликација за 3D моделирање. Наоѓа примена во широк дијапазон на области – архитектура, дизајн на внатрешен ентериер,

Прочитај повеќе
Страници 14 од 14« Прва страница...91011121314