Паркот Јосемити низ инфраред фотографии

Националниот парк Јосемити во Калифорнија е едно од најубавите места на светот. Големата долина претставува храм на човековата предвидливост, моќта

Прочитај повеќе

31 година од нуклеарната експлозија во Чернобил

Нуклеарната катастрофа во Чернобил се случи на денешен ден пред 31 година Она што требаше да биде обичен работен ден

Прочитај повеќе

Љубовта за време на Втората светска војна

Втората светска војна, видена низ една поинаква перспеткива Точно е дека Втората светска војна донела многу жртви насекаде. Најголемите се

Прочитај повеќе

„Магично око“ – илузии од 90-тите

„Магично око“ – серии на книги со автостереограмски слики. Овој тип на слики овозможуваат некои луѓе да видат 3D објекти

Прочитај повеќе

Утринско кафе: Направете професионални фотографии дома

На многу лесен и едноставен начин, можете да направите сопствено студио. Се што ви е потребно е картонска кутија и

Прочитај повеќе