“ЗА НЕД ДО” од Светскиот куп во боречки вештини во Сер, Грција се враќа со 38 светски титули

Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” од Битола во периодот од 5 до 7 мај 2017 година зеде учество

Прочитај повеќе

Кога рагбито ќе се спои со јапонската креативност

Кога јапонците ќе направат реклама со познати рагбисти излегува… зачудувачки добра реклама. Ол Блекс (All Blacks) се новозелански рагби тим

Прочитај повеќе