Утринско кафе: Направете професионални фотографии дома

На многу лесен и едноставен начин, можете да направите сопствено студио. Се што ви е потребно е картонска кутија и

Прочитај повеќе

Farina’s Handmade – уметност што може да се носи

Веќе неколку години наназад, тимот составен од Марина, Надица, Елена и Марјан создава уникатни и живописни модни додатоци што одговараат

Прочитај повеќе

Милкшејкот доби нова димензија

„Patissez“ е една од најспецифичните слаткарници во Австралија. Имено, во оваа слаткарница се изработуваат едни од најневообичаените типови на милкшејк

Прочитај повеќе

Утринско кафе: Би ја посетиле ли стаклената плажа?

Стаклената плажа е доказ како може природата од една одвратна човечка навика да направи нешто толку убаво. Всушност се работи

Прочитај повеќе

Слабеење на шведски начин

Со ваквиот режим на исхрана можете слободно да заборавите на временското ограничување, односно кога што треба да јадете, но сепак

Прочитај повеќе
Страници 1 од 212