Вeчерва: „TEENAGE RIOT“ концерт во хуманитарен поход!

Група на ученици од Меѓународното училиште „НОВА“ вечерва организираат хуманитарен концерт насловен „TEENAGE RIOT“, за помош на Центарот за лица

Прочитај повеќе

„TEENAGE RIOT“ концерт во хуманитарен поход!

Авалон продукција информира дека група на ученици од Меѓународното училиште „НОВА“ ќе организираат хуманитарен концерт насловен „TEENAGE RIOT“, за помош на

Прочитај повеќе

Крводарителска акција во чест на Тоше

„ЈАС ШТОТУКУ СПАСИВ ЖИВОТ, А ВИЕ?“ За да го почувствуваме присуството на нашиот ангел чувар Тоше меѓу нас, Црвен крст

Прочитај повеќе

Како да им помогнеме на животните во зимски услови?

Минусните температури се голема закана за бездомните животни, птиците и милениците кои се чуваат во надворешни услови, односно во двор.

Прочитај повеќе
Страници 1 од 212