Приказната на Иви Клер ги расплака присутните на „America’s Got Talent 2017“

Иви Клер е 13-годишна девојка која го освои светот со својата трогателна изведба на шоуто „America’s Got Talent 2017“.

Пред да започне со својата изведба, Иви ја сподели тажната приказна на нејзиниот татко и неговата борба со рак на дебелото црево.

Како изгледаше целата атмосфера во салата, пред и за време на нејзиниот настап, погледнете на видеото во продолжение.