Рецепт на денот: сладолед од јагоди

Во екот на сезоната на јагодите, најдобар предлог за нивна комбинација е сладолед од јагоди.

На следното видео можете да видите едноставен начин на подготовка на домашен сладолед, во кој можете да уживате во прекрасниот вкус на јагоди.