Утринско кафе: Што всушност се случи на Оскарите?

Од прва рака, домаќинот на овогодинешните Оскари, Џими Кимел, објаснува што всушност се случило. Ни Ворен и Фај беа виновсни,

Прочитај повеќе
Страници 1 од 24123456...15...Последна страница »